PALVELUT

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman palveluja. Järjestelmäsuunnittelu ja koulutuspalvelut ovat tärkeä osa kokonaisuutta viestintäratkaisuja vertailtaessa. Neuvottelutilat ja kokoustilojen asennukset teemme takuulaadulla nopeasti ja edullisesti.

Vuokrauspalvelu auttaa kiireisissä tilanteissa ja onkin monesti edullisin tapa saada käyttöön korkeatasoisia laitteita. Vuokraamon löydät ylä- palkista.Kuljetuspalvelumme takaa nopeat toimitukset pääkaupunkiseudulla.

 

Asennus

Asennus

.

Vuokrauksen ohella voimme palvella teitä asentamalla videotykit, projisointikankaat, näytöt, äänikaluston sekä media playerit. Meillä on monen kymmenen vuoden ammattitaito ja olemme kansainvälisesti tunnustettuja alan eksperttejä. Käytössäsi on syvällinen näkemys uusimman esitystekniikan soveltamisesta taiteilijoiden ja yritysmaailman käyttöön – säväyttävästi ja vakuuttavasti.

Kuljetus

Kuljetus

.

Vuokrauksen yhteydessä hoidamme puolestasi kuljetuksen esityspaikallesi, jos näin haluat. Voit myös valita palveluistamme vain noudon, vain palautuksen.

Vakuutus

Vakuutus

.

Tarjoamme teille kattavaa ja edullista vakuutusta vuokraamillenne tuotteille. Aina ei ole itsestäänselvää että työnantajasi, museon tai projektisi yleinen vakuutus kattaa meiltä vuokratun esitystekniikan. Kun teet vuokrauksen nettikaupastamme, ilmoita oletko kiinnostunut vakuutuksesta ja mitoitetaan se yhdessä sopivaksi.

[ess_grid alias=”gallerypage”][/ess_grid]